Tuesday, June 9, 2009

Bersama WENGER idaman Di Dataran merdeka











Hari ini dalam sejarah..lbh kurang 12:15pm tgn kiriku..menyentuh seseorang yg begitu besar namenye dlm sukan bola sepak dunia iaitu Arsene wenger..Terima kasih pada semua fanz arsenal yang jauh turut serta walaupun wenger dtg secara private !!! he so proud of us..go arsene for arsenal !!! yeah

7 comments:

  1. I was there too! :-D The castrol ladies look delicious by the way! LOL!

    Gallivanter
    http://www.gallivantism.com

    ReplyDelete
  2. hahahhaha...
    arsenal true fanz !!

    ReplyDelete
  3. Takkan castrol girls jerk kat sana bro. Girls fans takde ke... So, ramai tak gooners turun bro?

    ReplyDelete
  4. ramai beb..gurls arsenal ade la ciput..wenger wat private la..ramai org x taw..da la dtg time org keje...tp respek la ramai gak turun beb..
    plg salute kat mamat dr batu pahat..pg bce berite amik EL trus trun Kl hahahah

    ReplyDelete
  5. I see... Aku kalau bujang takde hal beb, nie nk berangkut bwk famili lagi. Meeting aku plak postponed, kalau tak for sure aku turun 1 family wearing Arsenal kit.

    Tu lah, memang private. Tak ramai org tau nak2 yg tak rajin tenet. News pun aku rasa smlm baru announce pasal AW turun kl.

    Takpe lah... Takde rezeki nak jumpa AW kali nie. Next time maybe.

    ReplyDelete
  6. Yeahhhhh... Once a gooner, always a gooner.

    ReplyDelete